Selecteer een pagina

Diensten

Of het nou gaat om het uitzoeken van een vuilniszak met bonnetjes, het aannemen van je telefoon, het overnemen van tijdrovende of saaie administratieve taken of alles wat je verder liever niet zou willen doen, ik help je graag. Ook voor meer persoonlijke dingen zoals bijvoorbeeld een locatie zoeken voor een broodnodige vakantie met je gezin, het vinden van de felbegeerde pony voor je dochter of het ultieme verjaardagscadeau voor je vrouw, ik vind het allemaal leuk.

Daarnaast werk ik als tekstschrijver. Teksten voor een folder, een website, een presentatie, om er maar een paar te noemen. Maar ook een liedje voor de 80e verjaardag van je Oma of je de bruiloft van je beste vriend. Scripties corrigeren. Boeken redigeren. Vertalingen van Nederlands naar Engels of andersom. Ik doe het allemaal met evenveel plezier.

Het opzetten en onderhouden van Social Media campagnes voor bedrijven die dat zelf niet willen of kunnen behoort ook tot het aanbod van Here for You. Geheel op maat en volgens uw eigen ideeën en wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.