Selecteer een pagina

Over mij

Geboren in een ondernemersgezin leerde ik al jong dat werken voor wat je graag wil in dit leven heel normaal is. Vanaf het moment dat ik kon lopen was ik dagelijks bij mijn vader in de zaak. Toen ik 9 was ‘werkte’ ik elke zaterdag bij mijn vader. Altijd met veel plezier want het leverde, naast een beetje geld, veel leuke dingen en nieuwe ervaringen op.

Vanaf mijn 17e heb ik altijd gewerkt, in verschillende sectoren. Niet altijd als zelfstandige, maar wel met hart voor het bedrijf en zonder op de klok te kijken. Met mijn latere echtgenoot runde ik 10 jaar een succesvolle onderneming in de IT-branche. Later deed ik 7 jaar ervaring op bij een provider van mobiele telefonie en werkte ik bij een werving, selectie en detacheringsbureau voor de IT.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan koos ik in juli 2018 wederom voor het ondernemerschap. Mijn voorkeur lag bij een bedrijf dat ik grotendeels kon runnen vanaf huis. Vanuit mijn passie voor taal en geschreven tekst is het aanbieden van mijn diensten als tekstschrijver een logische keuze. Spelen met letters en woorden vind ik een van de leukste dingen om te doen.

Het als Virtual Assitant ondersteunen van andere ondernemers die verdrinken in nevenwerkzaamheden, waardoor ze niet meer aan het echte ondernemen toe komen, is mij op het lijf geschreven. Met ze praten over hun doelen en toekomstvisie, het plezier in ondernemen terug brengen, mogen zien en ervaren hoe ze weer vol enthousiasme hun bedrijf runnen en genieten van hun werk, dat maakt mij blij. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande button.