Selecteer een pagina

Virtual Assistancy

Graag help ik ondernemers die door alle bijkomende rompslomp, niet meer toekomen aan hun eigenlijke werkzaamheden. De reden waarom ze op enig moment kozen voor een eigen bedrijf. Langzamerhand raak je overspoeld door allerlei randzaken. Ze hinderen je bij het ondernemen. Bij het bouwen aan je bedrijf waar je met zoveel passie aan begonnen bent.

Laat mij je ontlasten. De dingen doen waar je zelf geen tijd voor hebt of die je domweg niet leuk vindt. Gun jezelf om weer met plezier te werken aan datgene waar je goed in bent. Ondernemen. Je passie voor wat je doet overbrengen op je klanten.

Of het nou gaat om het uitzoeken van een vuilniszak met bonnetjes, het aannemen van je telefoon, het overnemen van tijdrovende of saaie administratieve taken of alles wat je verder liever niet zou willen doen, ik help je graag. Ook voor meer persoonlijke dingen zoals bijvoorbeeld een locatie zoeken voor een broodnodige vakantie met je gezin, het vinden van de felbegeerde pony voor je dochter of het ultieme verjaardagscadeau voor je vrouw, ik vind het allemaal leuk.

Vanzelfsprekend altijd naar aanleiding van de door jou verstrekte informatie, naar jouw wensen en in de stijl van jouw bedrijf.

“Gun jezelf om weer met plezier te werken aan datgene waar je goed in bent.”

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.